Originálne nové turbo - ihneď k odberu

banner

Ak chcete vášmu autu dať to najlepšie a najkvalitnejšie, originálne turobúchadlá sú tou najlepšou voľbou. Repasované turbodúchadlo nikdy nedokáže 100% nahradiť nový originálny diel.

Sme výhradným dovozcom pre originálne turbodúchadlá na všetky známe značky osobných a nákladných automobilov. Ponúkame turbodúchadlá aj na autobusy, tiráky, lodné motory, stavebné stroje, vysokozdvižné vozíky a lesné stroje. Turbodúchadlá máme priamo od výrobcov Borgwarner KKK, Garrett, Mitshubishi a ďalšie. Garantujeme originalitu a pravosť všetkých dielov.

Dokážeme Vám získať aj špecifické originálne turbá, ktoré nenájdete takmer na žiadnom interentovom obchode alebo v kamennej predajni. Pri takejto požiadavke všetko komunikujeme individuálne s klientom. Ponúkame aj repasované turbá pre osobné autá, nákladné autá, autobusy, tiráky, lode, ťažké stroje a mnoho ďalších. repas turbodúchadiel robíme po celom Slovensku: repas turba Košice, repas turba Bratislava, repas turba Žilina a ďalšie.

 

ČO U NÁS ZÍSKATE?

pas_3

ORIGINÁLNE TURBO okamžite k odberu

Cez 2 500 originálnych turbodúchadiel máme skladom okamžite k odberu. Máme ďalšie externé sklady po celej Európe a dokážeme behom pár dni naskladniť všetky produkty. Dokážeme uspokojiť všetky Vaše požiadavky. Máme pripravené originálne turbá nielen pre osobné, ale i nákladné automobily. Pre náročnejších klientov vieme dodať aj originálne nové stredy turbodúchadiel alebo iné súčiastky potrebné k turbám.

STE AUTOSERVIS? NAKUPUJTE U NÁS VÝHODNEJŠIE

Pre mechanikov, autoservisy a firmy s väčším vozovým parkom máme pripravenú výhodnejšiu cenovú ponuku. Stačí sa u nás zaregistrovať alebo nás kontaktovať pre vytvorenie veľkoobchodného účtu. Následne Vám budú sprístupnený veľkoobchodný účet a môžete začať nakupovať za zvýhodnené ceny. Pri pravidelných odberoch sa cenové hladiny vylepšujú a vy získavate ešte lepšie podmienky. 

Ako si vybrať turbo

Poznáte kód turba?

Zadajte kód turba do vyhľadávania a nájdite turbo pre váš automobil.

Nepoznáte kód turba?

Prejdite do ľavého menu, kde si vyberiete značku a model automobilu. Následne si podľa filtra zadáte rok výroby, kw, objem motora a nájdete svoje turbo.

Potrebujete poradiť alebo objednať rýchlo?

Zavolajte nám na +421 948 138 927 alebo napíšte info@turboarena.sk

 

Pozor na podvod!!!

Dávajte si pozor na klamlivé informácie a príliš lákavé ceny. Naša spoločnosť na všetky originálne turbodúchadlá dáva automaticky záruku 2 roky. Za našou kvalitou si stojíme a preto sa nebojíme vám ponúknuť maximum. Na Slovensku a v zahraničí sa začínajú objavovať firmy, ktoré vydávajú repasované turbá za originálne. Niekedy nie je jednoduché takéto turbá rozoznať. Sme jeden z mála internetových obchodov, ktoré originálne turbá ponúka preto je vhodné overiť dodávateľa. Originálne turbo príde v originálnej krabici priamo od výrobcu, kde nájdete aj potrebné dokumenty o jeho pravosti. Väčšina výrobcov pridáva do balíka aj tesnenia zadarmo.